Τζομπανάκη για Αυγουστίδη: «Όταν τον είδα στο θέατρο έκλαιγα με λυγμούς»

Συγκινημένη η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Τον Ορφέα Αυγουστίδη είχε καλεσμένο το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Η μητέρα του κι αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει μέσω ζωντανής σύνδεσης για τον μονάκριβο γιο της. 

Ορφέας Αυγουστίδης: «Eίναι στη σκέψη μας ένα δεύτερο παιδί!»

«Εξαιτίας της μητρικής αγάπης όφειλα να προστατεύσω στο παιδί μου, στην περίπτωση που ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά του μπορεί να είναι γεμάτος παγίδες, όχι εκ των άλλων αλλά λόγω έλλειψης ταλέντου, ανθεκτικότητας, λογικής, καλλιέργειας. Ήμουν σιωπηλή, περίμενα... Ο Ορφέας ήθελε να γίνει σκηνοθέτης, όχι ηθοποιός», είπε αρχικά.

Η Μαρία Τζομπανάκη συγκινήθηκε μιλώντας για τον Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη συγκινήθηκε μιλώντας για τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Πήγα στο θέατρο, στην πρώτη παράσταση που έκανε με την Ελένη Ράντου. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία, δεν ήθελα να εκτεθεί το παιδί μου. Ήθελα να βιώσει την αντικειμενική πραγματικότητα του εκτίθεμαι. Όταν έχεις μπροστά σου τους θεατές, δεν είναι παίξε-γέλασε. Είσαι εσύ ο ίδιος με τη ψυχή σου. Όταν τέλειωσε η παράσταση έκλαιγα με λυγμούς, γιατί είδα το ταλέντο του. Ακόμη άγουρο, αλλά το είδα, δεν ξεγελιέμαι. Ήξερα ότι τον περιμένει μια διαδρομή αφοσίωσης, συνεχούς εκπαίδευσης, θα ζούσε της δικής του εποχής τα μικρά ή μεγάλα αγκάθια. Μιλάω αντικειμενικά. Ο Ορφέας είναι ένας ηθοποιός που θα αφήσει αποτύπωμα στον χώρο μας, που θα το θυμούνται. Είναι φοβερό, έχει μεγάλη σημασία» , πρόσθεσε για τον γιο της. 

Γιορτή της Μητέρας: Διάσημες Ελληνίδες το γιόρτασαν με τα παιδιά τους!

«Από μικρό παιδί είχε μια παράξενη ψυχραιμία για την ηλικία ενός παιδιού. Ήταν πολύ τρυφερός, πολύ τακτικός, του άρεσε να διαλέγει τα ρούχα του. Είχε και μεγάλη τρυφερότητα και μεγάλη αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα ήταν πολύ διεισδυτικός. Έτσι είναι κι ο γιος του. Ήταν τόσο ωραία αυτά που έζησα με τον γιο μου. Θα τα ξαναπερνούσα όλα. Δεν ήταν δύσκολο παιδί. Είναι τίμιος άνθρωπος και ψυχή, είναι ξεκάθαρο. Τον αγαπώ ρε Νίκο!», συμπλήρωσε συγκινημένη η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του ηθοποιού Ντίνου Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του ηθοποιού Ντίνου Αυγουστίδη

Θυμίζουμε ότι εδω και τρεις τηλεοπτικές σεζόν μητέρα και γιος πρωταγωνιστούν στη σειρά του Alpha, Σασμός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top