Ορφέας Αυγουστίδης: «Eίναι στη σκέψη μας ένα δεύτερο παιδί!»

Ο Αστέρης από τον Σασμό μιλάει για τον γιο του, Αχιλλέα, και «λιώνει»

Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Happy Day

Για τις ομοιότητες με τον ήρωα που υποδύεται στον «Σασμό», τον γιο του και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού με τη σύζυγό του, μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Έχω αγαπήσει την αθωότητα του Αστέρη, αυτό είναι το πιο γοητευτικό του σημείο. Έχει μια πίστη στην καλοσύνη και την αγάπη σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ είμαι λιγότερο ρομαντικός. Κάνω κύκλους, τώρα είμαι πιο ρομαντικός από ότι ήμουν παλιά», είπε ο ηθοποιός στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στα γυρίσματα του Σασμού

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στα γυρίσματα του Σασμού

«Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου, προτού γίνω μπαμπάς […] Τώρα κοιτάζω εμένα σε σχέση με το πώς ήμουνα μικρός και ξεθυμώνω με κάποια δικά μου κομμάτια, σε σχέση με συμπεριφορές και ανασφάλειες. Κάπως αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια τώρα, που μπορεί να μη θυμόμουν», πρόσθεσε.

Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα χάδια και τις αγκαλιές μας Είναι μαγικό!

«Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου. Και η απογοήτευση και η όποια ένταση, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη, η οποία δεν ήταν εύκολη, η ικανοποίηση είναι τεράστια», είπε για τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.

«Οι τρίτοι σε μία σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον, σε σχέση με αυτό που θέλουμε για τον Αχιλλέα και από την οικογένεια της Γεωργίας και από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου και τη μικρή μου αδελφούλα», επισήμανε.

Γεωργία Κρασσά - Ορφέας Αυγουστίδης/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Γεωργία Κρασσά - Ορφέας Αυγουστίδης/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

«Ένα ακόμα παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», πρόσθεσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top