Ράιαν Γκόσλινγκ: Δε θα αποποιηθεί την υποψηφιότητά του στα Όσκαρ

Οι fans παγκοσμίως κάλεσαν τον ηθοποιό να μποϊκοτάρει τα Όσκαρ

Δείτε πρόσφατο βίντεο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ από το Breakfast@Star

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δε θα αποποιηθεί την υποψηφιότητά για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, παρά τις εκκλήσεις από θαυμαστές της Barbie σε όλο τον κόσμο. 

Εύα Μέντες: Περήφανη για την υποψηφιότητα του Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ!

Ο 43χρονος ηθοποιός είναι υποψήφιος στα 94α βραβεία Όσκαρ για τον ρόλο του ως «Κεν» στην ταινία Barbie που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική και κριτική επιτυχία. Ωστόσο, η συμπρωταγωνίστριά του Μάργκοτ Ρόμπι κι η σκηνοθέτρια Γκρέτα Γκέργουιγκ δεν έλαβαν την αντίστοιχη αναγνώριση, καθώς δεν κατέκτησαν μια πολυπόθητη υποψηφιότητα στα βραβεία της Ακαδημίας. 

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι η Μάργκοτ Ρόμπι στην πρεμιέρα της Barbie στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2023

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι η Μάργκοτ Ρόμπι στην πρεμιέρα της Barbie στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2023 /Φωτογραφία AP Images/Scott Garfitt

Oι fans της ταινίας ζήτησαν από τον Γκόσλινγκ να μποϊκοτάρει τα Όσκαρ και να απαρνηθεί την υποψηφιότητά του ως ένδειξη υποστήριξης στις Ρόμπι και Γκέργουικ, οι οποίες ήταν οι πυλώνες της παραγωγής. 

Την Τρίτη, ο Γκόσλινγκ εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι η Ακαδημία παρέβλεψε τις γυναίκες συναδέλφους του σε δήλωσή του, αλλά απέφυγε να αποποιηθεί την υποψηφιότητά του σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στον διάσημο αστέρα, δεν σκοπεύει να το κάνει

Πιρς Μόργκαν: Πανηγυρίζει που τα Όσκαρ «σνόμπαραν» την Barbie

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, η πηγή ανέφερε: «Ο Ράιαν επιμένει στη δήλωσή του. Καταλαβαίνει ότι ο κόσμος είναι αναστατωμένος, γιατί κι ο ίδιος είναι αναστατωμένος, αλλά δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτά που λέει ο καθένας στο Διαδίκτυο». Και συνέχισε: «Ο Ράιαν αισθάνεται τιμή που είναι υποψήφιος και η ταινία είναι υποψήφια. Στην περίπτωση που κερδίσει ή αν ερμηνεύσει το "I'm Just Ken", θα τιμήσει τη Μάργκοτ και την Γκρέτα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο». 

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του πολυσυζητημένου «Κέν»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του πολυσυζητημένου «Κεν»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκόσλινγκ κάνει αυτό που είναι σωστό για την καρδιά του κι έχει την υποστήριξη των ηθοποιών και της σκηνοθέτριας. «Δεν επιδιώκει να το κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έχει γίνει. Μίλησε για αυτό κι ο κόσμος πρέπει να πάρει στα σοβαρά αυτά που είπε γιατί εννοούσε κάθε λέξη», δήλωσε. 

Barbie: Ένα δωρεάν διήμερο στη διάσημη ροζ έπαυλη με οικοδεσπότη τον Kεν

Ο Γκόσλινγκ εξέδωσε μια δήλωση στο People σχετικά με τον αποκλεισμό της Γκέργκουιγκ και της Ρόμπι λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ την Τρίτη. «Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Μπάρμπι και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Γκρέτα Γκέργουικ και την Μάργκοτ Ρόμπι, τους δύο ανθρώπους που είναι οι περισσότερο υπεύθυνοι από κάθε άλλον, για αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για οποιονδήποτε στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το τσαγανό και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες του, θα ήταν λίγο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top