Πιρς Μόργκαν: Πανηγυρίζει που τα Όσκαρ «σνόμπαραν» την Barbie

«Η πατριαρχία γελάει τελευταία», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος

Δείτε στιγμιότυπα από την avant premiere της Barbie

Ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίου οι ταινίες και τα ονόματα των ηθοποιών που διεκδικούν βραβείο Όσκαρ στη φετινή 96η Απονομή, που θα λάβει χώρα στις 10 Μαρτίου.

Όσκαρ 2024: Σάρωσε ο Λάνθιμος με 11 υποψηφιότητες για το Poor Things

Από τη λίστα των υποψηφίων απουσίαζαν τα ονόματα της Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο της ως Barbie αλλά και αυτό της Γκρέτα Γκέργουικ στην κατηγορία Καλύτερης σκηνοθεσίας. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο Πιρς Μόργκαν έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις, για να εκφράσει την ικανοποίησή του που η Ακαδημία «σνόμπαρε» την Barbie.

Barbie: Το κινηματογραφικό μπλοκμπάστερ έφερε «επιδημία» χωρισμών!

Ο Πιρς Μόργκαν στα βραβεία BAFTA στο Λος Άντζελες - Φωτογραφία AP 

Ο Πιρς Μόργκαν στα βραβεία BAFTA στο Λος Άντζελες - Φωτογραφία AP 

«Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ. Η πατριαρχία γελάει τελευταία», έγραψε στο Twitter ο Πιρς Μόργκαν, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να κλείνει το μάτι του.  

 

 

Να θυμίσουμε ότι με άρθρο του στην εφημερίδα New York Post, ο Άγγλος ραδιοτηλεοπτικός δημοσιογράφος, είχε σχολιάσει αρνητικά την ταινία, μόλις είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. «Αν έκανα μια ταινία που να φέρεται στις γυναίκες με τον τρόπο που η Barbie φέρεται στους άνδρες, οι φεμινίστριες θα ήθελαν να με εκτελέσουν», έγραφε μεταξύ άλλων στην κριτική του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top