Barbie: Το κινηματογραφικό μπλοκμπάστερ έφερε «επιδημία» χωρισμών!

Όλο και περισσότερες γυναίκες εγκαταλείπουν τους «Κεν» τους

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Barbie

Παρότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 775 εκατομμύρια δολάρια κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων, η ταινία Barbie δεν έφερε ιδιαίτερη τύχη στα ζευγάρια που την είδαν στο σινεμά.

Κι όμως... η Μάργκοτ Ρόμπι κατάφερε να δούμε τη Barbie με διαφορετικό μάτι!

Κι όμως... η Μάργκοτ Ρόμπι κατάφερε να δούμε τη Barbie με διαφορετικό μάτι! /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του φιλμ με τη Μάργκοτ Ρόμπι να θίγει μια σειρά από φεμινιστικές κι υπαρξιακές ανησυχίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από ιστορίες γυναικών που λένε ότι αναθεώρησαν βαθιά όσον αφορά τις σχέσεις τους, εξαιτίας της ταινίας. 

Barbie: Πού απαγορεύτηκε η ταινία λόγω «σοκαριστικού περιεχομένου»;

Η Dua Lipa υπογράφει μια από τις μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται στην ταινία, το Dance The Night

«Είμαι μα%*$£ς που χώρισα με το αγόρι μου για την ταινία Barbie;» ρώτησε μια γυναίκα σε μια δημοφιλή πλατφόρμα που τα μέλη της μοιράζονται διάφορους προβληματισμούς τους για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Στο TikTok, μια άλλη γυναίκα δήλωσε ότι η ταινία την έκανε να αντιληφθεί πως ο σύντροφός της, της συμπεριφερόταν με απαξιωτικό τρόπο και τον χώρισε. «Σε ευχαριστώ Barbie που με ενδυνάμωσες, που μου έδωσες αυτοπεποίθηση, που με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω κάτι καλύτερο», σχολίασε. 

Barbie: Ντυμένες στα ροζ οι επώνυμες που πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι η Μάργκοτ Ρόμπι έδωσαν μια πιο... ανθρώπινη διάσταση στην Barbie και τον Ken

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι η Μάργκοτ Ρόμπι έδωσαν μια πιο... ανθρώπινη διάσταση στην Barbie και τον Ken /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις χωρισμού που έφερε η ταινία για τη δημοφιλή κούκλα της Mattel. Μια 27χρονη γυναίκα που επίσης χώρισε, αφού παρακολούθησε μαζί με το αγόρι της το φιλμ, έγραψε στο Twitter, πως οι αντιδράσεις του μέσα στην αίθουσα, όσο η Μάργκοτ Ρόμπι ξεδίπλωσε το «κουβάρι» του προβληματισμού της ως σύγχρονη γυναίκα, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να χωρίσουν.

Tweet γυναίκας που είδε την Barbie και μετά ήθελε να χωρίσει

Σε επικοινωνία της με τη HuffPost, η γυναίκα είπε ότι o σύντροφός της: «Είναι καλό παιδί, αλλά είχαν προβλήματα πολύ πριν δουν την ταινία. Οι εμπειρίες τους είναι αρκετά διαφορετικές κι η ταινία Barbie ανέδειξε πόσο διαφορετικά βλέπουν τον κόσμο».

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι by far πιο όμορφη από τη Barbie!

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι by far πιο όμορφη από τη Barbie! /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

«Είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην ταινία που πραγματικά δεν αναγνώρισα καν πώς την αντιλαμβανόταν, μέχρι που με ρώτησε κανά δυο φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας "κλαις;". Μετά την ταινία, "ήρθαμε κοντά αλλά φιλικά, για να αναγνωρίσουμε ότι απλά δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα μπορούσαμε να διαφωνούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς για το ποιο φύλο περνάει πιο δύσκολα στη ζωή» είπε η 27χρονη και πρόσθεσε: «Η Barbie με βοήθησε να "αποφοιτήσω" από έναν κύκλο υπερβολικής εξάντλησης του εαυτού μου από ανθρώπους από τους οποίους δεν έχω πραγματική απήχηση».

Η Τούνη είναι η Ελληνίδα Barbie - Με ροζ ταγιέρ στην πρεμιέρα της ταινίας

«Σ' αρέσει η Barbie;» - Το νέο... τεστ στα ραντεβού

Την ίδια ώρα, στο TikTok, οι γυναίκες μοιράζονται τις ιδέες τους για το πώς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την ερώτηση «Πώς σου φάνηκε η Barbie;» ως ένα μικρό τεστ στα ραντεβού τους. «Αν πας να τη δεις με έναν άντρα που λέει "Ο Ken δεν έκανε τίποτα κακό, η πατριαρχία είναι καλή", τότε πρέπει να τον ξεφορτωθείς», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Δείτε το trailer της ταινίας Barbie
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top