Ανθή Σαλαγκούδη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Είναι γνωστός Έλληνας φωτογράφος

Το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο γνωστός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός.

Το ειδύλλιό τους αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοσμάς Κουμιανός χρειάστηκε να φωτογραφίσει την Ανθή Σαλαγκούδη για επαγγελματικούς λόγους και στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν σε διάφορες εκδηλώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος: «Είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Με την Ανθή κάνουμε παρέα... Σε φωτογράφιση ξεκίνησε ο νέος έρωτας. Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες φωτογράφους και πολύ αξιόλογος συνεργάτης, τον εκτιμώ για την ευγένεια και για το ήθος του. Είναι περιζήτητος επαγγελματίας. Για να βρούμε ελεύθερη μέρα στο περιοδικό ΟΚ! για κάνει φωτογράφιση, πρέπει να κάνουμε αίτηση. Είχε μια σχέση που τελείωσε».

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Ποιος είναι ο Κοσμάς Κουμιανός

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους πορτραίτου και μόδας στην Ελλάδα. Πάντα χαμηλών τόνων και προσηλωμένος στη δουλειά του, ο επιτυχημένος φωτογράφος απασχολεί τα τελευταία χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για τα διεθνή του βραβεία και τις σημαντικές συνεργασίες του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top