Πάνος Βλάχος: Η αντίδρασή του μετά τις δηλώσεις του για τα ΜΜΕ

Τι είπε στους δημοσιογράφους

Τον Πάνο Βλάχο συνάντησε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έξω από τη μουσική σκηνή όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις για να τον ρωτήσει σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στην πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί. 

«Καλησπέρα. Δεν έχω να σου πω κάτι, αλήθεια. Δεν έχω να σου πω κάτι. Ευχαριστώ. Αν θέλεις μπορείς να έρθεις να πιείς ένα ποτό. Μη σε ταλαιπωρώ τώρα. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι. Ευχαριστώ που ήρθατε. Να είστε καλά» είπε ο Πάνος Βλάχος και αποχώρησε.

Πάνος Βλάχος: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο»

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε δηλώσει τη Δευτέρα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί, για να καλύψουν το γεγονός, ότι «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη… Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top