Συγκλονίζει η Όλγα Λαφαζάνη: «Είχαν κουρέψει την κόρη μου στο σχολείο»

Το απίστευτο περιστατικό bullying και η αντίδραση της δημοσιογράφου

Με αφορμή τις δηλώσεις της τραγουδίστριας Μαριάντας Πιερίδη για τον γιο της, ο οποίος δέχεται bullying από τους συμμαθητές του, η Όλγα Λαφαζάνη, προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «Happy Day».

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Το απίστευτο περιστατικό βίας

Αρχικά ανέφερε ότι δεν τιμάει καθόλου το σχολείο το γεγονός ότι για τρία χρόνια δεν έκανε καμία ενέργεια να σταματήσει τέτοιου είδους φαινόμενα και ότι αποφάσισε να δράσει, μόνο όταν η τραγουδίστρια βγήκε να μιλήσει δημόσια.

Tσιμτσιλή: Δείτε τη βαφτιστήρα της και κόρη της Λαφαζάνη

Η βόλτα της Όλγας Λαφαζάνη με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφία NDP

Η βόλτα της Όλγας Λαφαζάνη με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφία NDP

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι και η κόρη της, Αλεξάνδρα, έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, αναφέροντας ένα σοκαριστικό περαστικό που της συνέβη στο νηπιαγωγείο: «Μου έχει τύχει να κουρέψουν την κόρη μου, την Αλεξάνδρα, στο σχολείο. Γύρισε το παιδί κουρεμένο. Έγινε στο νηπιαγωγείο και εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με μία παρέα που της έκανε μπούλινγκ. Την κούρεψαν με το ψαλίδι και γύρισε το παιδί χωρίς μαλλιά. Από το σχολείο είπαν ότι δεν τα είδαν τα παιδιά στο διάλειμμα. Αναγκάστηκα να πω στο σχολείο ότι θα κινηθώ νομικά και τότε ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Μετά φύγαμε από το σχολείο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top