Xάρης Κωστόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής εξέπνευσε μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Ακούστε στο βίντεο τι είχε πει η σύζυγός του στην εκπομπή Super Κατερίνα  για την κατάσταση της υγείας του 

Θρήνο στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος του αγαπημένου τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου ο οποίος ο τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου.

Καρράς- Κωστόπουλος: Το περίεργο παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα

Ο Χάρης Κωστόπουλος με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο πριν από τέσσερα χρόνια στα μπουζούκια/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Xάρης Κωστόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή

Ο 60χρονος τραγουδιστής που είχε δώσει και πολλά τραγούδια του σε διάσημους καλλιτέχνες όπως τον Βασίλη Καρρά(σ.σ.: ήταν κουμπάροι), την Ελένη Χατζίδου και άλλους, είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του Βιβή.

Ο Χάρης Κωστόπουλος με τη σύζυγό του, Βιβή σε έξοδό τους πριν 4 χρόνια/φωτογραφία ndp

Αυτή η οικογένεια έμεινε στο πλευρό του ως τον τελευταίο μήνα που πάλευε για τη ζωή του. Ανακοίνωσε λοιπόν μέσα από την προσωπική σελίδα του τραγουδιστή στο facebook πως η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 10:00 στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. 

«Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Βιβής και των δύο παιδιών του τραγουδιστή Χρήστου και Ραφαήλ.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μαέστρος του Βασίλη Καρρά και έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις επιτυχίες του «Είσαι μια θεά», «Πρώτο Θέμα» και «Εδώ σε θέλω καρδιά μου».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top