Xάρης Κωστόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή

Τι είχε πει ο γιος του για το πρόβλημα υγείας που είχε ο τραγουδιστής

Ακούστε τι είχε πει η σύζυγός του τραγουδιστή, Βιβή, στην εκπομπή Super Κατερίνα  για την κατάσταση της υγείας του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση πως ο Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ιδιωτικού Νοσοκομείου, έφυγε από τη ζωή.

Χάρης Κωστόπουλος: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες «Είσαι μια θεά», «εδώ σε θέλω καρδιά μου», « Ξένα κρεβάτια» και άλλα πολλά τραγούδια, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε ήταν το καλοκαίρι του 2023 στα  MAD VMAs όπου ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδη του «Βρείτε μου Κάποια» σε συνεργασία με τον τράπερ, Ivan Greko.

Ο γιος του, Χρήστος που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του όταν ο τραγουδιστής έδινε μάχη για τη ζωή του, είχε μιλήσει στην εφημερίδα On Time για τον σπουδαίο μπαμπά του αναφέροντας πως είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για όλη την οικογένεια και πως τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός και η μητέρα του στέκονται στο πλευρό του, τον αγαπάνε και τον στηρίζουν.

«Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ» είχε αναφέρει στη Σάσα Σταμάτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top