Παπασπηλιόπουλος: Με συγκινούν τα παιδιά μου. Είναι άβολο αλλά & λυτρωτικό

Η τρυφερή εξομολόγηση του ηθοποιού για τον γιο και την κόρη του

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η εξομολόγηση για τα παιδιά του στο Στούντιο 4

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος προτιμά να μιλά για τα επαγγελματικά του και όχι για την προσωπική του ζωή. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις όπως  αυτή που έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή Στούντιο 4.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Με το θέμα της εμφάνισης, δεν ένιωθα ωραίος»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δυο του παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που απέκτησε σε ηλικία μόλις 26 ετών από τον  γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη.

Όσα είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τα παιδιά του

Όσα είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τα παιδιά του

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ίσως δε γνωρίζουμε αληθινά τους συντρόφους μας»

«Τα παιδιά είναι η μόνη περιοχή στην οποία αλήθεια πιστεύω μπορεί να νιώσεις να επεμβαίνει πάνω σου μία τέτοια δύναμη, ικανή πραγματικά να σε βγάλει από το κέντρο. Κυρίως δε, όταν είσαι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να είναι το κέντρο. Ο κόσμος γυρίζει γύρω από εμάς, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν είσαι και ένας τύπος που συνεχώς ζητάς την αποδοχή, που το βαρέλι δεν έχει πάτο και ζητάς κάθε μέρα 300 άτομα να έρχονται στο θέατρο και να σε χειροκροτούν, το να είσαι το κέντρο της προσοχής γίνεται σχεδόν βασανιστικό. Ένα παιδί, όταν στοιχειωδώς σε ενδιαφέρει, δε σου επιτρέπει να είσαι το κέντρο και αυτό είναι λυτρωτικό. Είναι δύσκολο, άβολο αλλά και λυτρωτικό. Είναι λυτρωτικό να σε μετακινήσει κάποιος από το κέντρο σου», είπε αρχικά.

«Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητά του. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα στα παιδιά μου, δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ένα. Τι να πω. Με συγκινούν τα παιδιά μου. Είναι τεράστιο πράγμα η αγάπη, ούτε και ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε όταν μιλάμε γι’ αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top