Μπιμπίλας για Λαμπάτο: «Δεν είχε ενημερώσει κανέναν επίσημο φορέα»

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΗ μετά τη συνέντευξη του ηθοποιού

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Λαμπάτου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να πάρει δημόσια θέση, μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λαμπάτου ότι ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Γνωστός ηθοποιός: «Ζω με 220 ευρώ σε 15τμ. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων ότι ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο στην πλατεία Αττικής και ότι προσπαθεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες με ένα επίδομα 220 ευρώ.

Ο ίδιος είχε φτάσει σε αδιέξοδο και σκεφτόταν ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή του. «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια», είπε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση. 

Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι πολύ ωραίο να λένε ότι πεινάνε»

Η μακροσκελής ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Λαμπάτο

Στο μακροσκελές κείμενό του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ζήτησε διακριτικότητα από τα κανάλια και παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο τον Γιώργο Λαμπάτο.

«Επειδή δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα, από το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών, να δημιουργηθεί ένα νέο λαϊκό σίριαλ που μάλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλέσω και να επισημάνω ορισμένα πράγματα.

Ο Γιώργος (όπως κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργίας κι ανέχειας) δεν είχε ενημερώσει κανένα επίσημο φορέα ηθοποιών ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό πρόβλημα του και δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια. Όμως οι φορείς δεν μπορούν από μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικό δράμα του καθενός ηθοποιού που είμαστε πάνω από 10.000. Πόσω μάλλον αν δεν είναι ενταγμένοι ως μέλη. Ήρθαμε τώρα που το μάθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρούμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών. Θα παρακαλούσαμε να αποφευχθούν οι υπερβολές, να μην γίνονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθεί ο ίδιος. Όσο για τις εκπομπές να αποφύγουν να γίνει όλο αυτό ένα δακρύβρεχτο μελό, αλλά να αναδείξουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top