Ανδριώτου- Μαρτίκας: Mας ξεναγούν στο ανακαινισμένο τους σπίτι στον Πειραιά

«Τα πλήρωσε όλα η Βρισηίδα, της χρωστάω»

Ανδριώτου- Μαρτίκας: Mάς ξεναγούν στο ανακαινισμένο τους σπίτι στον Πειραιά- βίντεο Happy Day

Ανακαίνιση στο σπίτι τους στον Πειραιά έκαναν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μας ξενάγησε στο εσωτερικό, παρουσιάζοντας λεπτομέρειες από τις αγαπημένες του γωνιές. 

«Αυτό το σπίτι ήταν διαφορετικό, έχουν γκρεμιστεί πάρα πολλά», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε: «Η Βρισηίδα ανέλαβε μόνη της την ανακαίνιση, το έχτισε σιγά σιγά και τα πλήρωσε κιόλας. Της χρωστάω της κυρίας».

Στο σπίτι τους επικρατεί το λευκό χρώμα στο σαλόνι, ενώ η κουζίνα τους είναι σε σκούρο καφέ ξύλο με πάγκο νησίδα στη μέση και σκαμπό σε πετρόλ χρώμα.

Το ψυγείο τους είναι τελευταίας τεχνολογίας, ενώ για τον Σπύρο Μαρτίκα το πιο «δυνατό στοιχείο» στο σαλόνι είναι το ηχοσύστημα που έβαλε πρόσφατα.

Στην κρεβατοκάμαρά τους υπάρχουν μεγάλες ντουλάπες αλλά και σύνθεση από ξύλινα ράφια, όπου έχει τοποθετήσει τσάντες από τη συλλογή της το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor.

«Χτίζω το μέλλον μου με τον Σπύρο, για εμάς και για τη σχέση μας. Θέλω παιδί κάποια στιγμή, όχι τώρα, δεν είμαι ακόμα έτοιμη, θέλω να το ζήσω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το παιδί είναι επικίνδυνο σπορ, πάντα με φόβιζε. Ίσως γι’ αυτό έμεινα εργένης», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top