Μίνως Θεοχάρης για Λεωνίδα Κακούρη: «Ήταν απρόοπτη η αποχώρησή του»

Όσα δήλωσε για τον πρώην συμπρωταγωνιστή του στο «Στούντιο 4»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας (15/01), ο Μίνως Θεοχάρης σχολίασε την ξαφνική απομάκρυνση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ο Βασιλιάς Ληρ», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

Λεωνίδας Κακούρης: Τα νεότερα για την υγεία του

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» με τον Λεωνίδα Κακούρη στον ομώνυμο ρόλο και τον Μίνωα Θεοχάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Έλλη Πουπουλίδου

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» με τον Λεωνίδα Κακούρη στον ομώνυμο ρόλο και τον Μίνωα Θεοχάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Έλλη Πουπουλίδου

Συγκεκριμένα δήλωσε: Γίνονται και αυτά… δουλειά είναι. Καταλαβαίνω τον κόσμο που ενδιαφέρεται τόσο, λογικό είναι. Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Δεν είναι Χ-Men οι ηθοποιοί. Όλο αυτό που συνέβη είναι αφορμή για αυτό τον διάλογο, εκεί θα έπρεπε να σταθούμε. Είμαστε άνθρωποι, δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την παράσταση και πολύ αγαπημένοι και πολύ συγκεντρωμένοι. Σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Κάναμε πρεμιέρα το Σάββατο, πήγε καταπληκτικά με τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ, πλέον, ο οποίος έκανε άθλο.

Ελένη Καρακάση: Τι είπε για την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη;

Δεν μπορώ να αναπαράγω παραπάνω πράγματα γιατί ο Λεωνίδας Κακούρης και η οικογένειά του έχουν βγάλει μια ανακοίνωση, για να μην αναπαράγουμε το συγκεκριμένο γεγονός. Καταλαβαίνω το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Όταν ο άλλος σου λέει θέλω ησυχία, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλό παράδειγμα να κάνουμε ησυχία. Ήταν απρόοπτη η αποχώρησή του. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Νταλιάνη που ανέλαβε τον ρόλο, ήταν τρομερό αυτό που έκανε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίνως Θεοχάρης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top