Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρόνων»

«Μετά τα 40, το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου»

Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε για τις γυναίκες του σήμερα που όσο ψηλά και αν φτάσουν κρίνονται πάντα και καλούνται να απολογηθούν για το αν είναι καλές μαγείρισσες, νοικοκυρές και μανές, με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα».

«Ο τίτλος ήρθες με αφορμή μία ατάκα που υπόθηκε σε μία γυναίκα. Η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματά: Νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο», είπε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην Κάλλια Καστάνη.

«Μετά τα 40, το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που βρίσκεται μπροστά σου», πρόσθεσε.

Ακόμα, η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε στο πώς δέχτηκε και η ίδια απαράδεκτα, ειρωνικά σχόλια όταν έγινε μητέρα διδύμων στα 47 της όπως επίσης και για το πώς είναι να είσαι μητέρα εφήβων σε ηλικία 63 ετών.

«Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών. Με ‘’έσωσε’’ η Ρίκα Βαγιάννη που μου πρότεινε να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ. Το πιο δύσκολο κομμάτι της μητρότητας ήταν ο μεγάλος μου γιος περνούσε εφηβεία και εγώ είχα δύο μωρά ενός έτους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top