Κατερίνα Βισέρη: «Έφτασα 37 κιλά, είχα επεισόδια αμνησίας»

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του GNTM για τη μάχη της με την ανορεξία

Την Κατερίνα Βισέρη το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της το 2018 στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star, GNTM 2. 

Η ίδια έχει πλέον παρατήσει το μόντελινγκ και τις φωτογραφήσεις και η νέα της απασχόληση είναι να δίνει συμβουλές μέσω διαδικτύου σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με διατροφικές διαταραχές.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό», όπου μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία.

«Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός πάντα. Σπούδαζα Νομική και παράλληλα έκανα και μόντελινγκ. Με επηρέασε πάρα πολύ η δουλειά που έκανα τότε, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες. Άρχισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διάφορες διαδικασίες δίαιτας, νηστείας… Ξεκίνησα μόνο τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα. Επηρεάστηκε πάρα πολύ η υγεία μου, δεν είχα έμμηνο ρύση για 4 χρόνια, πάρα πολλά οργανικά θέματα, είχα επεισόδια αμνησίας, κιτρίνισε το δέρμα, είχα θέμα με τα δόντια. Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76».

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το πρώην μοντέλο είχε αναρτήσει πρόσφατα φωτογραφίες από την περίοδο που το σώμα της ήταν πολύ αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top