Κώστας Τσουρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση Βαλαβάνη - Μόργκαν

«Το ότι δεν το λέει η ίδια, δε σημαίνει ότι δεν ισχύει κιόλας»

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Κώστας Τσουρός και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Ο παρουσιαστής του MEGA ρωτήθηκε για το νέο πλατό από το οποίο βγαίνει πλέον το «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενώ απάντησε και στην αποκάλυψη που έκανε άθελά του on air, αναφέροντας το όνομα της σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απόδραση στα Ιωάννινα με τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Το πρώτο μας σαββατοκύριακο στο νέο πλατό πήγε πολύ καλά. Νομίζω ότι άρεσε αυτή η αλλαγή και στον κόσμο, γι’ αυτό είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι. Είναι ένα περιβάλλον που ευνοεί περισσότερο μία ψυχαγωγική εκπομπή», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

«Γιατί να με… σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου άλλωστε ο Γρηγόρης. Μιλούσαμε για έναν φίλο μας, τον Γρηγόρη. Το ότι δεν το λέει η ίδια, δε σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι έχει πρόβλημα η ίδια να λέγεται», είπε.

τσουρός

«Ξεκουραστήκαμε τις γιορτές, ταξίδεψα στη Ρώμη. Συναντηθήκαμε και με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού εκεί. Με… κυνηγάει η Ναταλία! Εντάξει είμαστε απέναντι, ο καθένας επιλέγει ποιον θα δει αλλά μέχρι εκεί. Στο μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαλότητα», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top