Βασίλης Καρράς: «Τα είχα παρατήσει για δύο χρόνια. Λίγοι το γνωρίζουν αυτό»

Η συνέντευξη που ήρθε ξανά στη δημοσιότητα

To μεγάλο παράπονο του καλλιτέχνη

Μια παλιά συνέντευξη του αείμνηστου Βασίλη Καρρά έφερε ξανά στη δημοσιότητα το περιοδικό Οk!. Όπως συνήθως, έτσι και σε αυτή τη συνέντευξη, οι απαντήσεις του ήταν σύντομες, αλλά ειλικρινείς και με μικρές δόσεις εύστοχου χιούμορ. Ο Βασίλης Καρράς παρέμεινε μέχρι τέλους ο ίδιος άνθρωπος που ήταν επί εποχής «Ας τη να λέει». Μόνο οικονομικά είχε αλλάξει, παραδέχτηκε.

Βασίλης Καρράς: Η άγνωστη δωρεά και το ιδιόχειρο σημείωμά του

καρρασ

Ο καλλιτέχνης ανέφερε πως έλεγε «συγγνώμη» γιατί «είναι αντρική υπόθεση και πρέπει να λέγεται», ενώ το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να έχει την υγεία του. «Δε θέλω να υποχρεώνομαι σε άλλους ανθρώπους, αλλά να μπορώ να τους στηρίξω. Θέλω να βλέπω κάθε πρωί τον ήλιο με χαμόγελο, ένα ωραίο ξημέρωμα», έλεγε. 

Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης - Τραγουδούσαν Βασίλη Καρρά

καρρασ
Ο Βασίλης Καρράς, ο πλέον επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης, έκλεισε σχεδόν 50 χρόνια στο τραγούδι. Στη συνέντευξη αυτή αποκάλυψε κάτι που πολλοί δε γνωρίζουν: το 1996, 1997 είχε συμβεί κάτι κι είχε παρατήσει τη δουλειά του. Και την αγάπη του. Γιατί για εκεινον το τραγούδι δεν ήταν μόνο επάγγελμα για να βιοπορίζεται αλλά μεγάλη αγάπη. Παρότι εκείνο το διάστημα βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του με επιτυχίες όπως το Τηλεφώνησέ μου, το Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις και το Γι' αυτό στάσου

Βασίλης Καρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του μετά το μνημόσυνο

Κάτι τον είχε στεναχωρήσει, αλλά ζήτησε να μην τον ρωτήσουν κάτι παραπάνω για αυτό. Δεν ήθελε να πει τον λόγο που εγκατέλειψε τις πίστες για δύο χρόνια. 

καρρας

Δείτε το κλιπ της επιτυχίας Τηλεφώνησέ μου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top