Παναγιώταρου: Οι χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι & τα γενέθλια υπερπαραγωγή!

Ακριβά εστιατόρια, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και glam εμφανίσεις

Ακριβά εστιατόρια, μαγαζιά, διασκέδαση και glam εμφανίσεις ήταν το περιεχόμενο των αναρτήσεών της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες ημέρες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο... κύριος Σχίζας και το τατουάζ

Πολλοί ήταν οι διάσημοι και αυτή τη χρονιά, που επέλεξαν να υποδεχτούν το νέο έτος στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους ήταν και το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, η οποία ταξίδεψε στο Ντουμπάι με την παρέα της για να περάσουν την Πρωτοχρονιά όλοι μαζί.

Τσιμτσιλή για Παναγιώταρου - Γιαννόπουλο: «Υπήρξε και φιλί πολύ γλυκό»

Μάλιστα, η ίδια γιόρτασε και τα γενέθλιά της το βράδυ της Δευτέρας 2/1. Η Αλεξάνδρα έκλεισε τα 31 έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της φίλους.

«First Birthday Girl of the year. Happy 31. Αν μπορούσα να διαλέξω την ημέρα των γενεθλίων μου θα διάλεγα ακριβώς αυτή την ημέρα. Γιατί μαζί με το νέο χρόνο κάθε τέτοια μέρα μεγαλώνω κ εγώ και έτσι κάνω έναν απολογισμό και βλέπω πιο ξεκάθαρα το μέλλον μπροστά μου. Εύχομαι Υγεία, στιγμές που θα με συναρπάζουν, δάκρυα μόνο από συγκίνηση και αληθινούς ανθρώπους με ζεστές καρδιές στη ζωή μου. Είμαι υπερήφανη για την γυναίκα που εξελίσσομαι»  έγραψε στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από το Ντουμπάι

παναγιωταρου

 

παναγιωταρου

παναγιωταρου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top