Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Όσα είπε για τον μεγάλο ερμηνευτή στο «Πρωινό»

Μία από τις τελευταίες συνεργασίες του Βασίλη Καρρά ήταν με την Έλλη Κοκκίνου στην Ιερά Οδό την περίοδο 2019-2020. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο «Πρωινό» για την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, ενώ αποκάλυψε πως λόγοι υγείας την κράτησαν μακριά από την κηδεία του. 

Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα μυθικό τραγούδι στην εντατική

Η Έλλη Κοκκίνου με τον Βασίλη Καρρά στην Ιερά Οδό, όπου συνεργάστηκαν την περίοδο 2019-2020 μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Έλλη Κοκκίνου με τον Βασίλη Καρρά τραγουδούν στη σκηνή της Ιεράς Οδού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το Βασίλη. Τελευταία φορά συνεργαστήκαμε το 2019-2020 με τον Γιάννη Πλούταρχο παρέα. Ένας άνθρωπος τεράστιος, μία παιδική ψυχή. Μια αυθεντικότητα ως άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να πει την άποψή του. Το καμαρίνι του ήταν πάντα ανοιχτό γιατί πολύ απλά η καρδιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους»

Κοκλώνης για Καρρά: Η συζήτηση στα καμαρίνια και η συγκίνηση

Η απώλεια είναι τεράστια και για τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά γενικότερα και για όλους εμάς που ήμασταν η καλλιτεχνική του οικογένεια και όχι μόνο. Εγώ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη χρονιά, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκοβαν την βασιλόπιτα με την οικογένειά του. Περνάω λέω “χρόνια πολλά” και μου λέει η Έλλη “κόβουμε την πίτα”. “Ναι Βασίλη μου, αυτή είναι της οικογένεια σας”. “Κι εσύ οικογένειά είσαι”. Και μου έκοψαν κι εμένα ένα κομμάτι και κέρδισα και το φλουρί», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου για τη στιγμή με τον Βασίλη Καρρά που θα θυμάται για πάντα. 

«Για εμένα ο Βασίλης, η Χριστίνα και η Ειρήνη σημαίνουν πάρα πολλά. Ένας συγκλονιστικό άνθρωπος, από τους λίγους. Αυτό το απέδειξε και όλο το αντίκτυπο που είχε ο θάνατος του. Με την Χριστίνα μιλήσαμε από τη Δευτέρα τα είπαμε οι δυο μας, έτσι κι αλλιώς μιλούσαμε με τη Χριστίνα όλο αυτό το διάστημα που ήταν άρρωστος ο Βασίλης… Για λόγους υγείας δικούς μου δεν μπορούσα να ανέβω στην κηδεία δυστυχώς, θα πάω μία άλλη μέρα να κάτσουμε πιο ήρεμα οι δυο μας», πρόσθεσε στη συνέχεια εξηγώντας γιατί δεν παρευρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ερμηνευτή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top