Παππά: Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;

Έξαλλη η ηθοποιός του «Σασμού» στο Threads

Δανάη Παππά: «Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Η νέα εφαρμογή του Instagram, Threads, αρχίζει σιγά σιγά να κερδίζει δημοτικότητα, με πολλούς χρήστες να έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό. Το Threads επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Κάτι σαν το Twitter δηλαδή.Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

Ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή είναι και η Δανάη Παππά, γνωστή ως η «Θεοδώρα» από τη σειρά «Σασμός». Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί τον προβληματισμό της σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα που παραμένουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια θεατρικών παραστάσεων.

Σε ένα από τα πρόσφατα «νήματα», η ηθοποιός αναφέρει: «Ρε τι είπα για τα κινητά στο θέατρο, θέλετε να γίνουμε μπίλιες;».

threads

Η Δανάη Παππά όμως είχε σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και δύο ημέρες νωρίτερα, όταν είχε γράψει πάλι στο Threads: «Απ' οτι κατάλαβα, εδώ παραπονιόμαστε. Εχω και εγώ να πω κάτι: ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ».

δαναη παππα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top