Μαντόνα: Ήταν σε κώμα για 48 ώρες μετά τη βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη

«Ήταν όλοι πολύ φοβισμένοι και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε»

Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Μαντόνα, αποκαλύπτοντας ότι λόγω της βακτηριακής λοίμωξης που έπαθε, μπήκε σε τεχνητό κώμα για δύο ολόκληρες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, η «βασίλισσα της Ποπ» είπε ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο με τα παιδιά της να την κοιτούν φοβισμένα. «Το γεγονός ότι είμαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι το γ@%$#*νο θαύμα», δήλωσε. 

Μαντόνα: Το «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας της

Η 65χρονη σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στη φίλη της, Shavawn, η οποία ήταν εκείνη που την πήγε στο νοσοκομείο. «Υπάρχουν απόψε στο δωμάτιο μερικοί πολύ σημαντικοί άνθρωποι που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο» ανέφερε για τη φίλη της και πρόσθεσε: «Δε θυμάμαι καν τι συνέβη. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ... Εκείνη μου έσωσε τη ζωή». 

Η Μαντόνα μίλησε επίσης για τα παιδιά της, τα οποία δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό της: «Υπήρχαν μερικά πράγματα που σκέφτηκα όταν συνήλθα για πρώτη φορά και είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου - παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να βάλω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο - ξέρω ότι είναι κάπως αστείο», είπε χαριτολογώντας, αναφερόμενη στη Lourdes Leon, τον Rocco Ritchie, τον David Banda, τον Chifundo "Mercy" James και τα δίδυμα Stella και Estere. «Αλλά ήταν όλοι πολύ φοβισμένοι και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε». 

Μαντόνα: Επιστρέφει στην σκηνή μετά το πρόβλημα υγείας της

Ευχαρίστησε επίσης τον δάσκαλό της στην Καμπάλα, τον Eitan Yardeni, που ήταν στο πλευρό της καθ' όλη τη διάρκεια: «Η μόνη φωνή που άκουγα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει: "Σφίξε το χέρι μου"», είπε η Μαντόνα στο πλήθος, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που μοιράστηκε στο Τwitter.

Η Μαντόνα δήλωσε τέλος, ότι η δοκιμασία την έκανε να σκεφτεί τη μητέρα της, η οποία πέθανε σε ηλικία 30 ετών το 1963. «Ήταν μόνη της. Και σκεφτόμουν: 'Τι θα γινόταν αν άφηνα τα παιδιά μου;". Αυτό θα με κατέστρεφε αν άφηνα τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή τους. Δεν σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν εκείνα και σκεφτόμουν τη μητέρα μου και πόσο φοβισμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε όλους πίσω» πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο, η Μαντόνα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, μετά τις εντατικές και έντονες πρόβες που έκανε για την επερχόμενη περιοδεία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top