Έλενα Τοπαλίδου: H oργισμένη απάντηση για την κίνηση στην εκκλησία

«Και τέλος... αυτό δεν λέγεται πιρουέτα, ούτε Αραμπέσκ...»

Γάμος Κουρή - Τοπαλίδου: H χορευτική κίνηση της νύφης στο «η δε γυνή» & το τανγκό με τον γιο της/ πηγή instagram

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η χορευτική κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου όταν την ώρα του μυστηρίου του γάμου της με τον Νίκο Κουρή και συγκεκριμένα τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», σήκωσε το πόδι της ψηλά προς τα πίσω. 

Τοπαλίδου: H κίνηση της νύφης στο «η δε γυνή» & το τανγκό με τον γιο της

Κάποιοι σχολίασαν πως μια τέτοια κίνηση στον οίκο του Θεού δείχνει ασέβεια. Η χορογράφος, με νέα ανάρτησή της, απάντησε ξανά στα αρνητικά σχόλια, γράφοντας στο instagram: 

Έλενα Τοπαλίδου: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά, αλλά δεν πέτυχε»

«Και τέλος… Αυτό δε λέγεται πιρουέτα, ούτε Αραμπέσκ, ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: Σηκώνω το πόδι μου πίσω από την πλάτη του Νίκου! Και ήταν ωραίαααααα! Ήταν τέλεια! Άντε γιατί έχω και μαθητές!» έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία που τραβήχτηκε τη στιγμή που είχε σηκώσει το πόδι της, την ώρα του γάμου τους.

Τις προηγούμενες μέρες η σύζυγος του Νίκου Κουρή είχε απαντήσει ξανά για τη χορευτική κίνηση. Τρεις μέρες μετά τον γάμο τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, από μια φωτογράφισή της, στην οποία πόζαρε, τεντώνοντας το πόδι της προς τα πάνω. Σε αυτή τη φωτογραφία σχολίασε: «Δε γυνή ινα φοβήται τον άνδρα».

Έλενα Τοπαλίδου: Απαντάει στα σχόλια για τη χορευτική φιγούρα στον γάμο της

Χθες το πρωί, έκανε μια δεύτερη δημοσίευση, γράφοντας: «Θεούλη μου δε θα ξανακάνω Αραμπέσκ (σ.σ. μπαλέτο) στο σπίτι σου. Θα κάνω στο δικό μου…Φτάνει τώρα γιατί έχουμε και δουλειές. Καλά Χριστούγεννα!!! Αγάπη σε όλους!!!».

Έλενα Τοπαλίδου: Η νέα ανάρτηση για τη χορευτική φιγούρα στον γάμο της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στις 12 Δεκεμβρίου, έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός γιου, του Πέτρου που είναι σήμερα 16 ετών. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top