Γωγώ Τσαμπά: «Μου έκανε πρόταση γάμου, τη δέχτηκα, αλλά δεν ήρθε»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου», βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου η Γωγώ Τσαμπά.

Γωγώ Τσαμπά: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με το αλκοόλ

Η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε στην κουζίνα μαζί με τον Άκη Δείξιμο για καλό σκοπό. Στη συζήτηση που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή βρέθηκε πολύ κοντά στο να παντρευτεί. 

Η Γωγώ Τσαμπά με τον Μάρκο Σεφερλή 

«Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου έχει φύγει από μένα. Δεν λέω βέβαια μεγάλα λόγια. Αν είναι να συμβεί, ας έρθει για καλό και όχι για παίδεμα και άλλες στεναχώριες. Δεν θέλω», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Γωγώ Τσαμπά: Ποιο τραγούδι της Jennifer Lopez ερμήνευσε;

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα από την προηγούμενη σχέση μου. Ήθελα να παντρευτώ, δέχθηκα την πρότασή του αν και έβαλε τους όρους του σχετικά με τη δουλειά. Ήθελε να την αφήσω. Είχαμε βάλει όριο τα 2 χρόνια. Ήμουν τόσο ερωτευμένη». 

«Είπα ναι, γιατί ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου. Τον προσκάλεσα αλλά δεν ήρθε στο ραντεβού που του είχα πει. Ήρθε απ’ έξω αλλά μέσα δεν ήρθε ποτέ. Κι έτσι τελείωσε αυτή η σχέση. Να είναι καλά εκεί που είναι, να χαίρεται τα παιδάκια του και όλη του την οικογένεια», κατέληξε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top