Ιωάννα Τούνη: Mας δείχνει το στολισμένο σπίτι της, αγκαλιά με τον Πάρη!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το τζάκι της στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Σε christmas mood είναι η Ιωάννα Τούνη και μαζί της και ο 11 μηνών, Πάρης! Πρόσφατα δημοσιοποίησε μάλιστα, φωτογραφίες της ίδιας με τον γιο της με matchy matchy πυτζάμες.

Ιωάννα Τούνη: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στη Θεσσαλονίκη!

Στις φωτογραφίες, είναι καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας αγκαλιά το μωρό της, ενώ πίσω της βρίσκεται το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λευκές, silver και gold αποχρώσεις, αλλά και το αναμμένο τζάκι της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της. Σε αυτό κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με off white καναπέδες και λευκές κουρτίνες. 

H Ιωάννα Τούνη μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις στις δύο πόλεις. Όμως και οι δύο ταξιδεύουν πολύ συχνά από τη μία στην άλλη.

Η Θεσσαλονίκη είναι η «βάση» της Ιωάννας Τούνη, καθώς εκτός από γενέτειρά της, είναι και το μέρος όπου λειτουργεί η εταιρία ρούχων που δημιούργησε με την κολλητή της φίλη και νονά του Πάρη.  Αυτό το διάστημα, οι δύο φίλες ετοιμάζουν το δεύτερο κατάστημά τους, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top