Δείτε το σπίτι του Roberto Cavalli στην Τοσκάνη!

Λάμπες με τα αρχικά του και πουλιά στο σαλόνι...

Δείτε το σπίτι του Roberto Cavalli στην Τοσκάνη!

Λάμπες από φυσητό γυαλί με τα αρχικά RC. Πληθωρικά υφάσματα, γούνες και πανάκριβα λούτρινα αρκουδάκια σε περίοπτη θέση, ακόμη και στο σαλόνι είναι, μόνον μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν στο ασύλληπτα εντυπωσιακό σπίτι του Roberto Cavalli στην Τοσκάνη.

Μέχρι σήμερα, ο διάσημος Ιταλός μόδιστρος και η σύζυγός του Εύα έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και τρία εγγόνια και αν μη τι άλλο, η έπαυλη της οικογένειας δεν μπορεί παρά να είναι γεμάτη ζεστασιά και θαλπωρή για το πολυμελές οικογενειακό σχήμα.

Το σπίτι τους στην Τοσκάνη γίνεται κυριολεκτικά αγνώριστο τις γιορτές και ιδίως τα Χριστούγεννα. Βεβαίως αυτά που βλέπει κανείς στο εσωτερικό του σπιτιού για άλλους αποτελούν υπέροχες ιδέες και για άλλους εξωπραγματικές δημιουργίες.
Εξωτικά πουλιά κελαηδούν δίπλα στα στολισμένα δέντρα, τα δωμάτια είναι γεμάτα δώρα, ενώ τα τραπέζια στρωμένα με υπέροχη επιτραπέζια τέχνη. Στην art de la table κυριαρχούν οι animal print χαρτοπετσέτες, τα χρώματα και τα εντυπωσιακά και γεμάτα σχέδια σερβίτσια.

Την επιμέλεια σε όλα αυτά βέβαια έχει η σύζυγος του Cavalli, η οποία φέτος έβαλε λευκή μοκέτα γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας.

O Cavalli λατρεύει τα Χριστούγεννα και αυτό το διάστημα ολόκληρη η έπαυλη ζει σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Όπως λέει, φέτος θα προτιμούσε να προσφέρει στα εγγόνια του απλά πράγματα, ενώ το μεγάλο του όνειρο σε επαγγελματικό επίπεδο είναι να ντύσει τον Αη Βασίλη και σε προσωπικό να λάβει ένα γράμμα αγάπης από την γυναίκα του.

Δείτε τις φωτο από το σπίτι του Cavalli.

Πηγή: Life and Style

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top