Αντζελίνα Τζολί: «Έξι μήνες πριν από το διαζύγιο έπαθα παράλυση Bell»

Σοκάρουν όσα δήλωσε σε νέα της συνέντευξη

Δείτε βίντεο για τη συνέντευξη της Αντζελίνα Τζολί από το Breakfast@Star

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό WSJ, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε πρώτη φορά για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που της προκάλεσε το δύσκολο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί: Το σημείωμα που άφησε στο ξενοδοχείο στην Ηλεία

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο άγχος της και τη θεραπεία που ακολούθησε μετά τον επεισοδιακό χωρισμό που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλον τον πλανήτη. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι έχει τις αμφιβολίες της σχετικά με τον επερχόμενο ρόλο της ως Μαρία Κάλλας και μέσω αυτού, παρατηρεί τα γνωστά σημάδια έντασης να καταλαμβάνουν το σώμα της

Απαστράπτουσα η Αντζελίνα Τζολί, παρά την παράλυση του Bell

Απαστράπτουσα η Αντζελίνα Τζολί, παρά την παράλυση του Bell

Αποκάλυψε δε, ότι λίγο πριν το διαζύγιο, έπαθε σύνδρομο ή παράλυση του Bell: «Το σώμα μου αντιδράει πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου στο αίμα ανεβοκατεβαίνει. Ξαφνικά, έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου, έπαθα παράλυση του Bell».

Θυμίζουμε ότι η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ. 

Αντζελίνα Τζολί: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της σε Κάλλας

Ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να ήταν «λεκτικά υβριστικός και σωματικά βίαιος με τα παιδιά του», ενώ ήταν μεθυσμένος στο αεροσκάφος. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Το FBI διερεύνησε τους ισχυρισμούς, αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις. 

Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2015

Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Η Τζολί κι ο Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016 και τα τελευταία επτά χρόνια οι συναντήσεις του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, γίνονται κυρίως μέσα σε μια δικαστική αίθουσα, για τις διάφορες οικονομικές και προσωπικές τους διαφορές.

Τι είναι η παράλυση του Bell

Η παράλυση του Bell, επίσης γνωστή ως παράλυση προσώπου, είναι μια κατάσταση που προκαλεί απότομη αδυναμία στους μύες του προσώπου. Κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πεσμένο, ενώ το χαμόγελο είναι μονόπλευρο και το μάτι στην πληγείσα πλευρά αντιστέκεται στο κλείσιμο. Η ακριβής αιτία είναι απροσδιόριστη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top