Στα Σύνορα: Η περιπέτεια του Νίκου Πουρσανίδη και της Λίλας Μπακλέση

«Τώρα επιστρέφουν στο γύρισμα με όρεξη για δουλειά»

Στα Σύνορα: Δείτε το trailer για το διπλό επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής 3/12

Την περιπέτεια υγείας που πέρασαν οι δύο πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του Star, «Στα Σύνορα», αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o τηλεοπτικός Ηρακλής Καλτσάς, Νίκος Πουρσανίδης.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια «Στα Σύνορα»- Κάθε Κυριακή με διπλό επεισόδιο στις 20:50 στο Star

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε γνωστό πως τόσο ο ίδιος, όσο και το τηλεοπτικό του ταίρι, η Λίλα Μπακλέση που υποδύεται την Ιωάννα Καραβοκύρη, κόλλησαν covid κι έτσι δε βρέθηκαν για γύρισμα την εβδομάδα που πέρασε.

Μάλιστα, περιέγραψε πώς πέρασαν τις μέρες που νοσούσαν, ενώ επισήμανε πως πλέον είναι καλά και τώρα «επιστρέφουν στο γύρισμα με απύθμενη όρεξη για δουλειά». Την ανάρτησή του συνόδευσε με μια σειρά φωτογραφιών με τη συμπρωταγωνίστρια του, σε χαρούμενη διάθεση, στην ακροθαλασσιά.

Στα Σύνορα: Όσα είπαν Μπακλέση, Πουρσανίδης & Τριανταφύλλου για τη σειρά

«Αυτά τα δύο παιδιά, η Λίλα και ο Νίκος, η Ιωάννα και ο Ηρακλής, το ανεπανάληπτο αυτό τηλεοπτικό ζευγάρι που μας συντροφεύει της Κυριακής τα βράδια ...δε βρέθηκαν για γύρισμα την εβδομάδα που πέρασε. Όχι γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι, ή γιατί δεν τους γράφουν πια σκηνές για να παίζουν μαζί. Το αντίθετο θα έλεγα! Απλώς...κόλλησαν covid. Η μία το πέρασε κάπως βαριά και γι' αυτό μέσα στη ζαλάδα της, έψαχνε να βρει βελουτέ σούπες στο κέντρο της Αθήνας ρωτώντας τους διαδικτυακούς φίλους της, ανέβαζε άκυρα κινούμενα σχέδια στο Instagram ή έπαιζε με τα φίλτρα και...τα νεύρα της», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Πουρσανίδης με χιουμοριστική διάθεση. 

«Ο άλλος (εγώ δηλαδή) το πέρασε χαλαρά αυτή τη φορά, χωρίς κανένα σύμπτωμα, οπότε καθόταν στο σπίτι και διάβαζε πυρετωδώς και με καθαρό μυαλό τα επόμενα επεισόδια της σειράς...αν και κυρίως έπαιζε Need for Speed στο Playstation. Έφτασε στο level 50 και πήρε την Lamborghini Aventador σε χρόνο μηδέν! Τώρα όμως οι μέρες ξεγνοιασιάς, αδιαθεσίας, βήχα και υψηλού πυρετού πέρασαν και επιστρέφουν στο γύρισμα με απύθμενη όρεξη για δουλειά, ενώ είναι τόσο όσο κομμένοι στα μάγουλά τους, ώστε να γράφουν οι υπέροχες γωνίες του όμορφου προσώπου τους, στα υπέροχα κοντινά που τους κάνουν οι αγαπημένοι σκηνοθέτες τους @thomopoulosvasilis και @cubertmclie, ενώ φοράνε με στυλ και gravitas τα ρούχα με τα οποία τους ντύνει η μοναδική @chrysa__varvag__ .

Ας ευχηθούμε λοιπόν στη Λίλα και στον Νίκο, να είναι σιδερένιοι, να έχουν καλή επάνοδο, καλή συνέχεια στην δουλειά που με τόσο μεράκι και εκ γενετής ταλέντο δημιουργούν και ας συντονιστούμε την Κυριακή στις 20:50 στο Star για να δούμε τα υπέροχα επεισόδια που έχουν ήδη γυρίσει!!!», κατέληξε ο τηλεοπτικός Ηρακλής Καλτσάς.

Στα Σύνορα: Tι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 3/12

Στη σειρά «Στα Σύνορα», που έχει γεμίσει τις Κυριακές μας με απολαυστικές στιγμές γέλιου, πρωταγωνιστούν οι: Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Στο διπλό επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής 3/12, η Ιωάννα ανακοινώνει στον Στέλιο, τον Βαγγέλη και τον Αντώνη πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της γιαγιάς της και να αναλάβει εκείνη την επιχείρηση, προσωρινά. Εκείνοι μένουν εμβρόντητοι.

Επεισόδιο 11

Ο Σωτήρης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Ελένης, αλλά ανακαλύπτει ότι στο κρεβάτι της είναι ξαπλωμένος ο πατέρας Αριστείδης. Ο Νικόλας δυσανασχετεί, που ο Μελέτης φιλοξενεί τον Ηρακλή στο σπίτι τους. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως η Καίτη έχει

σπαταλήσει όλες τις οικονομίες τους, προκειμένου να αγοράσει ρούχα και καλλυντικά. Η οικογένεια της Γιαννούλας ανησυχεί επειδή η αμνησία της δεν έχει περάσει, ακόμη. Ο Στέλιος με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη ετοιμάζονται να φέρουν λαθραίες πορσελάνες, οι οποίες τελικά καταλήγουν στο σπίτι του Αντώνη.

Ο Ηρακλής και η Ιωάννα βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, με τον Νικόλα και τον Στέφανο να τους παρακολουθούν. Στο μαγαζί, όμως, που επιλέγουν να καθίσουν, εισβάλλει ένας ληστής και ζητάει να του παραδώσουν τα χρήματα τους και ό,τι άλλο πολύτιμο έχουν επάνω τους…

Επεισόδιο 12

Ο επίδοξος ληστής καταφέρνει να βγει από την καφετέρια, αλλά έχει την ατυχία να πέσει επάνω στον Στέφανο, ο οποίος τον ακινητοποιεί. Την ώρα που ο Βαγγέλης, ο Στέλιος και ο Αντώνης γιορτάζουν την πώληση των πορσελάνινων σερβίτσιων στον Αποστόλη, ο Περικλής πιέζει τον Ηρακλή να δώσει τις εξετάσεις, που προβλέπονται για να γίνει εθελοντής δασοπυροσβέστης. Τελικά, εκείνος πείθεται, διότι θεωρεί ότι μ΄ αυτόν τον τρόπο, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την Ιωάννα.

Παράλληλα, η Ολυμπία δίνει στη Γιαννούλα να φάει ένα κομμάτι μηλόπιτα, επειδή πιστεύει ότι τα μήλα κάνουν καλό στη μνήμη. Καθώς, όμως, εκείνη τρώει, μασάει κάτι σκληρό, που είχε πέσει στο μείγμα και σπάει το δόντι της.

Την ίδια στιγμή, η Μπαρντάνα υποδέχεται στο σπίτι της τον Αποστόλη, ο οποίος έχει έρθει για να παραλάβει τις πορσελάνες. Επειδή φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος, τον βάζει να καθίσει στην πολυθρόνα και κάνει ό,τι μπορεί για να τον περιποιηθεί. Αλλά, συμβαίνει κάτι εντελώς αναπάντεχο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top