Στα Σύνορα: Όσα είπαν Μπακλέση, Πουρσανίδης & Τριανταφύλλου για τη σειρά

Το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε Ηρακλή, Νικόλα & Ιωάννα

Δείτε τη συνέντευξη της Λίλας Μπακλέση, του Νίκου Πουρσανίδη και του Βασίλη Τριανταφύλλου στο Breakfast@Star

Για τη μεγάλη επιτυχία της κωμικής σειράς του Star, Στα Σύνορα, μίλησαν το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Πουρσανίδης, η Λίλα Μπακλέση κι ο Βασίλης Τριανταφύλλου, καλεσμένοι στο Breakfast@Star

H Λίλα Μπακλέση αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που είπε το «ναι» για τη σειρά, ήταν η συνεργασία με τον φίλο της, Νίκο Πουρσανίδη. «Κυρίως συνεργάζομαι με φίλους. Μετά από πολλά χρόνια συνεργάζομαι με ανθρώπους που δε γνωρίζω, αλλά μου αρέσει το κλίμα που υπάρχει. Νιώθω πολύ άνετα με τους συνεργάτες», είπε η ηθοποιός.   

Στα Σύνορα: Σε αντιπαράθεση... Ηρακλής και Ιωάννα - Δείτε το trailer

«Ήθελα κι εγώ να κάνω κωμωδία φέτος», είπε ο Βασίλης Τριανταφύλλου που μετά τον σκληρό ρόλο στους Παγιδευμένους δοκιμάζεται σε κωμικό ρόλο. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία, με τα παιδιά το κλίμα είναι υπέροχο». 

Πουρσανίδης - Στεφόπουλος: «Καταλάβαμε ότι η σειρά Στα Σύνορα είχε απήχηση»

Στη συνέχεια οι τρεις πρωταγωνιστές έκαναν πλάκα για το... ερωτικό τρίγωνο που υπάρχει ανάμεσά τους στην υπόθεση της σειράς, αφού «Ηρακλής» και «Νικόλας» προσπαθούν να κλέψουν την καρδιά της «Ιωάννας».  

Οι ηθοποιοί μίλησαν για την επιτυχία που έχει ήδη γνωρίσει η κωμική σειρά και τις ερωτήσεις που τους κάνει ο κόσμος στον δρόμο. Ο Βασίλης Τριανταφύλλου αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.  

Ο Νίκος Πουρσανίδης με τη σειρά μίλησε για τον γιο του που θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top