Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ»

Η απάντησή της μετά την τοποθέτηση Κούγια ότι βρίσκεται σε σχέση

H απάντηση της Εύης Βατίδου για την τοποθέτηση Κούγια ότι είναι σε σχέση και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης- βίντεο Happy Day

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Εύη Βατίδου, μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του και ότι ο ποινικολόγος βρίσκεται ήδη σε σχέση.

Ο Κούγιας απαντά στη Βατίδου: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις δημιουργούν πρόβλημα»

«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει, όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Κούγια, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας και πάντα η Εύη Βατίδου και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου. 

Εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο Αλέξης απευθείας

«Άκουσα τις δηλώσεις του και ήταν πάρα πολύ σαφής και ξεκάθαρος σε αυτά τα οποία είπε. Ασχέτως από τις δηλώσεις του, είναι πολύ απλό γιατί μιλάμε στο τηλέφωνο και μπορεί να μου τα πει ο ίδιος. Δε χρειάζομαι εσάς να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει στο τηλέφωνο, όχι δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου. 

Αλέξης Κούγιας: Ο θάνατος της πρώτη του συζύγου και το άγνωστο τροχαίο του

«Εγώ νόμιζα ότι μου είπατε ότι έλεγε για μένα υψηλότατη. Εμείς θέλουμε να είναι ευτυχισμένος, δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλο αυτό. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά και με χαροποιεί όλο αυτό το γεγονός», κατέληξε η Εύη Βατίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top