Ο Κούγιας απαντά στη Βατίδου: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις δημιουργούν πρόβλημα»

Ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης

O Aλέξης Κούγιας βάζει τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με τη Βατίδου. «Έχω σχέση και οι δηλώσεις της μου δημιουργούν πρόβλημα» / βίντεο Happy Day

Στο προσκήνιο είναι ξανά η «σχέση» του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου, μετά την περιπέτεια που είχε η πρώην Σταρ Ελλάς στη Γλυφάδα, στο οποίο την εκπροσώπησε νομικά ο πρώην σύζυγός της. Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να βάλει τέλος στην όποια φημολογία επανασύνδεσης αλλά και στα ανοιχτά ενδεχόμενα που αφήνει το μοντέλο, σε δηλώσεις της. 

Βατίδου: «Δε μου έκανε ξανά πρόταση γάμου ο Κούγιας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Happy Day.

Ο Κούγιας για σενάρια επανασύνδεσης με τη Βατίδου: «Υπήρξε μεγάλος έρωτας»

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δε θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μη χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.Η Εύη Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια στη Μύκονο, το 2001/ NDP

Η Εύη Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια στη Μύκονο, το 2001/ NDP

Nωρίτερα, είχαν προηγηγθεί νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου, η οποία σχολίασε πως δεν έχει βρει το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και πως σε ενδεχόμενη νέα πρόταση γάμου, δεν ξέρει τι θα απαντούσε. 

Όσα είπε η Εύη Βατίδου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια/  βίντεο Happy Day

«Δε σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε πρώτα. Tώρα που έψαχνα όλα τα πράγματα, έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα. Είναι της Εκκλησίας αυτό, ένα μπλε. Να ρωτήσουμε τον Αλέξη, να δούμε το δικό του πού είναι», είπε αρχικά το μοντέλο.

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα... »

«Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Θέλει σκέψη… Όταν βρίσκομαι με τον Αλέξη Κούγια, δε συζητάμε για επανασύνδεση, εκτός αν μου έρθει με κανένα ρομαντικό λουλούδι», είπε γελώντας η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top