Ντορέττα για Συνατσάκη: «Ήταν ένα κακό αστείο που δεν έκανε η Μαίρη»

Η φίλη της Μαίρης Συνατσάκη τοποθετήθηκε για το θέμα με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Θέση υπέρ της Μαίρης Συνατσάκη πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κόντρα των τελευταίων ημερών με τη Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. 

Κουτσελίνη: Η αιχμηρή απάντηση στη Συνατσάκη - «Μιλά για τις πλαστικές μου»

Αναφερόμενη στο αν τελικά η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε ή όχι το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή Σπάτα Live πριν από εννέα χρόνια, είπε αρχικά: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι λίγο άδικο για τη Μαίρη. Δεν έχει να κάνει με τη Μαίρη, για οποιονδήποτε θα το έκανα. Μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο

Φέτος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Στα Σύρματα

Φέτος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Στα Σύρματα

Ήταν ένα κακό αστείο που κι εμένα θα με ενοχλούσε αν το έκανε κάποιος κι εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Το οποίο όμως δεν έκανε η Μαίρη, 10 χρόνια πριν, για το οποίο από ό,τι ξέρω έχει ζητηθεί συγγνώμη. 10 χρόνια μετά να βγαίνει τίτλος "Η Μαίρη έβρισε το παιδί μου" είναι λίγο άδικος».

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

«Δεν ήταν χαριτωμένο το αστείο, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Αν είσαι μάνα θα σε ενοχλήσει όμως μεταξύ τους ξέρω ότι έχει λυθεί. Όμως δεν ήταν μόνο η Μαίρη στην εκπομπή. Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της, θα ήμουν η πρώτη που θα της το είχα πει. Δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύω αυτιά. Θα της έλεγα “φάουλ”. Η Μαίρη είναι πραγματικά ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. 

Η Μαίρη Συνατσάκη κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια

Η Μαίρη Συνατσάκη κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εκείνη την εποχή όλοι κάναμε λάθη. 10 χρόνια μετά έχουν αλλάξει κι οι άνθρωποι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από ό,τι ξέρω έχει λύσει το θέμα ιδιωτικά. Ήταν ένα περιπαικτικό, κακό θα το πω, αστείο που κι εμένα θα με ενοχλούσε για τα παιδιά μου, αλλά δεν έβρισε κανείς κανένα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top