Καίτη Φίνου: «Έχασα όλα τα δόντια μετά τον covid, σάπισαν όλα»

Το δημόσιο ευχαριστώ στη Ναταλία Γερμανού

Καίτη Φίνου

Πριν από αρκετό καιρό ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Καίτης Φίνου. Η ηθοποιός κατάφερε να τον ξεπεράσει, αλλά ο ιός της άφησε κάποια προβλήματα.

Καίτη Φίνου: «Ήρθε η ώρα να σας "αποχαιρετήσω"»

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok έπεσαν όλα της τα δόντια, ενώ δημιουργήθηκε και κάποιο πρόβλημα στα μάτια της.

O Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στο Δαφνί - Το μήνυμα της Καίτης Φίνου

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τη Ναταλία Γερμανού που της συνέστησε την οφθαλμίατρό της.

«Αυτό που μου συμβαίνει, που δε βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τελοσπάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δε φαινόντουσαν», είπε και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, θα το έχω ξεπεράσει. Δε φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Ευχαριστώ τη Ναταλία Γερμανού που με έστειλε στην δική της οφθαλμίατρο και υπάρχει μια διαδικασία με ενέσεις και δε συμμαζεύεται».

 

@kaiti1959 #myteeth #myeys ♬ πρωτότυπος ήχος - Καίτη Φίνου🧿🧿🧿🧿🧿🐢🐞🌻🏕
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top