O Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στο Δαφνί - Το μήνυμα της Καίτης Φίνου

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μπήκε στην ψυχιατρική κλινική την προηγούμενη εβδομάδα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει νοσηλευόμενος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί, όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time

Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.  

Πρόσφατα ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετείχε στην εκπομπή I'm a celebrity get me out of here

Πρόσφατα ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετείχε στην εκπομπή I'm a celebrity get me out of here! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τη συμπαράστασή της στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο γόης της δεκαετίας του '80, έδειξε μέσω μηνύματος στα social media η παλιά του συμπρωταγωνίστρια στις ελληνικές ταινίες, Καίτη Φίνου.

«Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες τη “μαγκιά” να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις. Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!», ανέφερε.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Σταμάτης Γαρδέλης: Παραμένει στο Δαφνί - Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλάει με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική κι εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Η μητέρα του μίλησε για τη νοσηλεία στο Δαφνί

Η μητέρα του, κυρία Δώρα, που είναι δίπλα του, έκανε εκ νέου δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό, επισημαίνοντας ότι ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον γιο της.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», δήλωσε η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top