Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις», δήλωσε ο ηθοποιός

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Σταμάτη Γαρδέλη από την εκπομπή Happy Day

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί.  Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, συγκεκριμένα της Σάσας Σταμάτη, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις για αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Γαρδέλης: «Με έχουν ζηλέψει… μέχρι φόνο. Σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι»

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον Αλκίνοο Μπουνιά /Φωτογραφία OnTime

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον Αλκίνοο Μπουνιά /Φωτογραφία OnTime

Στην εφημερίδα έφτασε μια φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση: «Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί». H Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε αρχικά με το δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλκίνοο Μπουνιά και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δε θέλησε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε στη συνέχεια με τον ίδιο τον Σταμάτη Γαρδέλη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία όπου τον ενημέρωσε ότι ήρθαν στην εφημερίδα κάποιες φωτογραφίες του στον αύλειο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής στο Δαφνί, μαζί με το δημοσιογράφο-συγγραφέα και φίλο του Αλκίνοο Μπουνιά, ο δημοφιλής ηθοποιός εκνευρίστηκε λέγοντας: «Είχα μια προσωπική στιγμή με έναν φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι και μου λες, Σάσα, για μια φωτογραφία που δεν έχω ιδέα;».

Σταμάτης Γαρδέλης: Η ηλικία, τα παιδιά και το διαζύγιο

Ακολούθησε η εξής συνομιλία:

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μια εβδομάδα στο Α΄ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;
Ναι, ισχύει.

Πρόσφατα, ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετείχε στο ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here

Πρόσφατα, ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετείχε στο ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι συνέβη;
Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;
Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top