Γαρδέλης: «Με έχουν ζηλέψει… μέχρι φόνο. Σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι»

Τι είπε για τους θυελλώδεις έρωτες που έχει ζήσει

Θεωρούνταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80! Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως έχει ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές του.

«Εγώ είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, οι περισσότερες το ήξεραν. Εγώ το εξέφραζα μέσα από τον ρόλο. Μέσα στον ρόλο και όταν μπαίναμε στην ψύχωση ενός χαρακτήρα, τις ερωτευόμουν. Είχα τον απόηχο, έπρεπε να κάνω αποσυμπίεση στο καμαρίνι. Για αυτό πλέον αποφεύγω τους ρόλους του ερωτιάρη», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Γαρδέλης: Είχα ερωτική σκηνή με συμπρωταγωνίστρια και συνέβη αληθινά τελικά

Σταμάτης Γαρδέλης: «Εγώ είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου»

Έχει ζήσει στιγμές δόξας αλλά και θυελλώδεις έρωτες. Ο ηθοποιός θυμήθηκε και ένα περιστατικό που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, λόγω ζήλειας.

«Με τρόμαζε η ρουτίνα, η συνήθεια, η δέσμευση. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου, να κοιμάμαι μόνος μου, να αποφασίζω μόνος μου. Το θέμα είναι να είσαι μόνος σου αλλά όχι μοναχικά. Να ονειρεύεσαι και παράλληλα να κάνεις όνειρα. Ζηλεύω ναι! Όχι πολύ αλλά ζηλεύω αν ο άλλος της κάνει ένα κλικ στο μυαλό και γελάσει με ένα αστείο. Και εμένα με έχουν ζηλέψει πολύ, μέχρι φόνο! Σταμάτησα το κάρφωμα από μαχαίρι. Το 1980 έγινε αυτό, με τρόμαξε. Αφού έγινε και πάλη, το βράδυ πίσω από τη βιβλιοθήκη στην Ακαδημίας, στον δρόμο. Είχε προηγηθεί μια απόπειρα αυτοκτονίας. Απομακρύνθηκα», συμπλήρωσε μιλώντας στο «Στούντιο 4».

Σταμάτης Γαρδέλης: Η ηλικία, τα παιδιά και το διαζύγιο

Η σοκαριστική δήλωση του Σταμάτη Γαρδέλη για το περιστατικό ζήλιας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top