Δικηγόρος Σταμάτη Γαρδέλη: «Θα μείνει ακόμα μια εβδομάδα στο Δαφνί»

Η αποκάλυψη για τη νοσηλεία στο Δαφνί

Δείτε το ρεπορτάζ για τον Σταμάτη Γαρδέλη από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Την περασμένη εβδομάδα, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να μπει στην ψυχιατρική κλινική Δαφνί, όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time

Σταμάτης Γαρδέλης: Η μητέρα του μίλησε για τη νοσηλεία στο Δαφνί

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου στην εκπομπή Το Πρωινό, θα παραμείνει στην κλινική για ακόμα μια εβδομάδα, καθώς οι γιατροί θέλουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν χρειάζεται κάποια αγωγή. 

Ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη, Βασίλης Νουλέζας.  

Ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη, Βασίλης Νουλέζας.  

Ο ηθοποιός συναντήθηκε και με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα την περασμένη Δευτέρα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για όσα συζήτησαν.

O Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στο Δαφνί - Το μήνυμα της Καίτης Φίνου

«Πράγματι ο Σταμάτης περνάει μια περιπέτεια. Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του, είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που προέρχεται που αφορούν αυθαίρετη δόμηση.  Η αιτία είναι η απόγνωση κι η απελπισία, ότι έφτασε στο έσχατο σημείο. Μου είπε ότι συσσωρεύτηκαν πολλά πράγματα. Ζει μόνος του, έχει δύο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με τη μητέρα τους. Μου είπε επίσης ότι ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες. Του χορηγείται μια φαρμακευτική αγωγή, έχε πολύ καλή συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος», είπε ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας.  

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής τη δεκαετία του '80!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής τη δεκαετία του '80! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top