Αφροδίτη Γραμμέλη: Mιλά πρώτη φορά για τη λιποθυμία στην εκπομπή της Σκορδά

«Αν με στενοχώρησε κάτι, είναι που είδε το παιδί μου αυτή την εικόνα»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και τις κόντρες που έχουν προκύψει/ βίντεο Breakfast@Star

Ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη, ούσα στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε «on air». Λίγους μήνες αργότερα, μιλά πρώτη φορά για το περιστατικό αυτό. 

Λιποθύμησε στον «αέρα» η Αφροδίτη Γραμμέλη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος στο περιοδικό ΟΚ! απάντησε σε ερώτηση για το τι θέλει να ξεχάσει από εκείνο το πρωινό: «Δε θέλω να ξεχάσω τίποτα. Μετά από κάτι πολύ έντονο και σοβαρό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου, όλοι οι συνεργάτες μου, ήδη από το διαφημιστικό διάλειμμα, με συμβούλευαν να αποχωρήσω από το πλατό. Δεν τους άκουσα, υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και σωματικά και ψυχολογικά». 

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο, βίωνα και μια πολύ έντονη κρίση πανικού. Δε θυμάμαι καθόλου το ασθενοφόρο».

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία

Οι συνεργάτες της κάλεσαν ασθενοφόρο και η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. «Όταν μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο, αποφάσισα ότι δε θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πιεστεί τόσο πολύ και θα τον προστατεύω λίγο περισσότερο, γιατί έχω και μια ευθύνη απέναντι στο παιδί μου. Μου πήρε πάρα πολλές μέρες μετά, να βρω τη δύναμη να δω αυτή την εικόναΚαι αν με στενοχώρησε κάτι, είναι που την είδε το παιδί μου και οι δικοί μου άνθρωποι», επισήμανε.

Στο τέλος, αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που της στάθηκε πολύ ήταν Άλκηστις Μαραγκουδάκη«Ήταν πρωτοφανές αυτό που εισέπραξα σε αγάπη και ανθρωπιά. Δε θα σου κρύψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν και είναι δίπλα μου σε βαθμό απεριόριστο είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – μου στάθηκε όπως κανείς άλλος, ήταν απίστευτο το νοιάξιμο, η στήριξη και η αγάπη της», είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top