Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία

Τελείωσε νωρίτερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ανάρτηση από τον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Instagram, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι. Να είμαστε όλοι καλά». έγραψε η δημοσιογράφος ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας της. 

Λιποθύμησε στον «αέρα» η Αφροδίτη Γραμμέλη!

Μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε το πρωί της Τρίτης η Αφροδίτη Γραμμέλη, έχασε τις αισθήσεις της στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος και καταξιωμένη τηλεκριτικός, την ώρα που σχολίαζε τη συνέντευξη της Ντίνας Νικολάου στην εκπομπή, άρχισε να μη νιώθει καλά. «Παιδιά, δεν νιώθω πολύ καλά», είπε και μέσα σε δευτερόλεπτα λιποθύμησε

Η Φαίη Σκορδά αμέσως άλλαξε θέμα κι έφυγε από το τραπέζι για να μπορέσουν οι άνθρωποι της εκπομπής να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Λύγισε» μιλώντας για το διαζύγιό της

«Ζητώ χίλια συγγνώμη, είναι για κάτι προσωπικό. Όλα όμως όπως βλέπω είναι καλά», είπε η Φαίη Σκορδά και ζήτησε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να ξεκινήσει τη στήλη της μαγειρικής για να βοηθήσε τη συνεργάτιδά της.

Λίγη ώρα μετά, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Καταλαβαίνετε ότι συνεχίζουμε τώρα την εκπομπή διαδικαστικά. Δε συμβαίνει κάτι, είναι όλα καλά, απλά είμαστε λίγο σε κάποια ένταση».  

Το Πρωινό μας τελείωσε σχεδόν δέκα λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο, χωρίς να δίνεται περαιτέρω εξήγηση για το τι συνέβη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top