Taylor Swift: Το πρώτο δημόσιο φιλί με τον hot σύντροφό της Travis Kelce!

Ο αθλητής ταξίδεψε στην Αργεντινή για να δει την αγαπημένη του

Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται να είναι η Taylor Swift, καθώς πηγαίνει συνεχώς στα γήπεδα για να παρακολουθεί και να εμψυχώνει τον αγαπημένο της Travis Kelce, o οποίος είναι επιτυχημένος παίκτης του ράγκμπι.

swift

taylor swift

 Η αλήθεια είναι πώς η σχέση της Taylor Swift και του Travis Kelce βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας εδώ και λίγο καιρό και το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του.

Πριν λίγες μέρες, ο Travis Kelce ταξίδεψε στην Αργεντινή για να δει την Taylor Swift να κατακτά το κοινό της, και εκείνη του έδωσε μια πολύ όμορφη ανταμοιβή και μάλιστα, δημόσια! Η Swift έτρεξε και έδωσε ένα δημόσιο φιλί στον αγαπημένο της τη στιγμή που τελείωσε η συναυλία της το Σάββατο, 11 Νοεμβριου, στο Μπουένος Άιρες.

Δείτε το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε από το φιλί τους

 

 

Άλλαξε του στίχους για χάρη του Kelce

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ που ο Kelce παρακολούθησε από το VIP τμήμα με τη Sabrina Carpenter, η Swift άλλαξε τους στίχους του “Karma” για χάρη του! Τραγούδησε, “Karma is the guy on the Chiefs coming straight home to me”, κάνοντας αναφορά στην ιδιότητά του ως αθλητή των αντί των αρχικών στίχων του τραγουδιού “Karma is the guy on the screen coming straight home to me”. Το κοινό δε σταμάτησε να χειροκροτά και να φωνάζει για το love story τους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top