Θάνατος Κάτιας Νικολαΐδου: Kατέρρευσαν Μπέσσυ Μάλφα και Τάσος Χαλκιάς

«Ήταν ένας άγιος άνθρωπος» - «Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου»

Η Μπέσσυ Μάλφα για τον θάνατο της καλύτερης της φίλης, Κάτιας Νικολαΐδου/ Το Πρωινό

Συντετριμμένοι για τον θάνατό της είναι οι ηθοποιοί που γνώριζαν ή είχαν συνεργαστεί με την Κάτια Νικολαΐδου.

Κάτια Νικολαΐδου: H αποβολή, η υιοθεσία και η λαχτάρα για ένα παιδί

Η Μπέσσυ Μάλφα, κολλητή της φίλη, αλλά και ο Τάσος Χαλκιάς, με τους οποίους η Κάτια Νικολαΐδου είχε συνεργαστεί στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» κατέρρευσαν μιλώντας για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού, που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. 

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης

Μπέσσυ Μάλφα: «Ήταν η καλύτερή μου φίλη, ήταν μια αγία»

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την ίδια την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι, όπως καταλαβαίνετε, σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω», είπε η Μπέσυ Μάλφα στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό».

Μπέσσυ Μάλφα - Κάτια Νικολαΐδου , 2019/ NDP

Μπέσσυ Μάλφα - Κάτια Νικολαΐδου , 2019/ NDP

«Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, πολύ δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια…, όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με» είπε η ηθοποιός.

«Η Κάτια ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Πίστευε ότι θα περάσει»

«Η Κάτια ήταν πάντα χαμογελαστή, πάντα αισιόδοξη, με τη Sugar στην αγκαλιά της, να αγαπάει όλο τον κόσμο. Δε νομίζω ότι τη φόβιζε τίποτα» κατέληξε η Μπέσσυ Μάλφα.

 Τάσος Χαλκιάς: «Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Eύχομαι να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος λύγισε στο «αντίο» του για την Κάτια Νικολαΐδου.

Νικολαΐδου: Ο θάνατος του πατέρα της & η σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση

«Τι να θυμάται κανείς από ένα πλάσμα γεμάτο ομορφιά, χάρη και αξιοπρέπεια. Πολλά θυμάμαι αλλά δεν είμαι σε θέση να πω τέτοια πράγματα. Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Καλό ταξίδι να έχει. Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…», είπε συντετριμμένος ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top