Βανδή: «Σε όλες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους!»

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα για τις hot εμφανίσεις της

Δέσποινα Βανδή: Η Σήλια Κριθαριώτη απαντά για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Στην Κύπρο βρέθηκε χθες Τετάρτη 8/11 η Δέσποινα Βανδή προκειμένου να  δώσει το «παρών» στα Super Music Awards 2023, όπου και βραβεύτηκε στην κατηγορία SUPER Adult Γυναίκα.

Ελένη Φουρέιρα: Η στιγμή που δείχνει τον γιο της στη Δέσποινα Βανδή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά το κύμα σχολιασμού που προκάλεσαν οι hot και εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζετα με τον Γιώργο Σαμπάνη στην Αθήνα, θέλησε να πει δυο λόγια, αφιερωμένα στις γυναίκες.

 

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε όσα είπε:

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #βανδη ♬ original sound - GreekTVision 📺

Το στιγμιότυπο με την αφιέρωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσε στα Instagram Stories της και η Μελίνα Νικολαΐδη, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της προς τη μητέρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top