Φουρέιρα: 'Εξαλλη με ερώτηση δημοσιογράφων - «Σας παρακαλώ, είναι τραγικό»

Έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της;

Την κριτή του Fame Story Ελένη Φουρέιρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο, με τη διάσημη τραγουδίστρια να απαντά σε πολλές από τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ αλλά όχι σε όλες!

Μια όμως από αυτές τις ερωτήσεις, ενόχλησε την Ελένη Φουρέιρα. Είχε να κάνει με τα επικριτικά σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες, για τα ρούχα που φοράει στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

«Eντάξει, δε θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ είναι τραγικό, δηλαδή δε χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει», απάντησε αρκετά εκνευρισμένη η Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την επιλογή της Ελλάδας να την εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024. «Εύχομαι να σκίσει είναι πάρα πολύ καλή η Μαρίνα, είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ για αυτή την επιλογή, ό,τι θέλει από μένα είμαι εδώ να της δώσω συμβουλή«, ανέφερε. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Τέλος, τη ρώτησαν αν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας της βάφτισης του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία. «Είναι νωρίς ακόμη, έχω Άμστερνταμ, έχω πρεμιέρες... Κάπως με έναν μαγικό τρόπο, το τετράωρο είναι σαν 8ωρο πια, μέχρι να καταρρεύσω θα δείξει», απάντησε γελώντας, η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top