Μαρία Ολυμπία: Νέα σχέση για την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

Ζευγάρι με τον σεφ του TikTok Τόμας Στράκερ;

Βίντεο αρχείου για τη Μαρία Ολυμπία

Μετά τον χωρισμό της τον Σεπτέμβριο, η Μαρία Ολυμπία φαίνεται τώρα πως έχει «γυρίσει» σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ήταν για τρία χρόνια ζευγάρι με τον Πέρεγκριν Πίρσον, έναν πολυεκατομμυριούχο αριστοκράτη.

Μαρία Ολυμπία: Χώρισε από τον Πέρεγκριν Πίρσον μετά από τρία χρόνια σχέσης

Μετά τον χωρισμό τους, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην της, Πέρι Πίρσον, να φιλιέται με την Σόφια Τέρνερ, την Σάνσα του Game of Thrones.

Λίγες μέρες αργότερα, η Μαρία Ολυμπία εθεάθη να γελάει με τον διάσημο σεφ Τόμας Στράκερ, καθώς έφευγαν από το σπίτι της στο Chelsea.

 

Τους «τσάκωσαν» μαζί στον δρόμο, ευδιάθετους, να ανταλλάσουν αστεία και κατευθύνονταν προς το πολυτελές αυτοκίνητο του σεφ. Η Ολυμπία, βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, ήταν στιλάτη και chic όπως παντα. Φορύσε ένα μαύρο jumper, μαύρη χειμωνιάτικη καπαρντίνα και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα sneakers.

Ο Straker είναι πολύ διάσημος στα social media με 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, 2,1 εκατομμύρια στο TikTok και 250.000 στο YouTube. Απέκτησε φήμη στο TikTok, όπου οι συνταγές βουτύρου (γνωστές με το hashtag #buttertok) έγιναν viral.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top