Tίτλοι τέλους για ζευγάρι της showbiz - Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Έκαναν μια προσπάθεια να τη «σώσουν» το περασμένο καλοκαίρι

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις

Τίτλους τέλους έβαλαν στη σχέση τους οριστικά η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις, μετά από τρία χρόνια σχέσης και αρκετές επανασυνδέσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την επανασύνδεση

Η τελευταία προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αποδείχθηκε άκαρπη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.  

Εύη Ιωαννίδου και Ίνο Φάις σε βραδινή τους έξοδο, το 2021/ NDP Νίκος Δρούκας

Εύη Ιωαννίδου και Ίνο Φάις σε βραδινή τους έξοδο, το 2021/ NDP Νίκος Δρούκας

Το βασικό «αγκάθι» στη σχέση του μοντέλου, που έγινε γνωστό μέσα από το πρώτο κύκλο του «GNTM» και του επιχειρηματία – γιου του Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια, φέρεται να ήταν η απόσταση. Ο Ίνο Φάις ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, ενώ η Εύη Ιωαννίδου έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη και συχνά λείπει στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Χώρισαν αλλά είναι... ξανά μαζί!

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2020. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, το οριστικό τέλος στη σχέση τους δόθηκε με αξιοπρέπεια πριν από λίγους μήνες, με τους δυο τους να κρατούν φιλική επαφή. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον επιχειρηματία να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top