Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Χώρισαν αλλά είναι... ξανά μαζί!

Κάνουν τις διακοπές τους στην Ιθάκη

Δείτε τα insta stories της Εύης Ιωαννίδου από την Ιθάκη

Μετά από έναν σύντομο χωρισμό, η Εύη Ιωαννίδου κι ο Ίνο Φάις φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί!

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός πριν από λίγες εβδομάδες, με το γνωστό μοντέλο και τον νεαρό επιχερηματία να τραβούν χωριστούς δρόμους, όπως είχε επιβεβαιώσει και η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια

Χώρισαν Εύη Ιωαννίδου και Ίνο Φάις - Το επιβεβαίωσε η Μαρία Καλάβρια

«Αν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ‘ναι καλά και οι δύο! Εύη μου, σε αγαπάω», είχε σχολιάσει στο Instagram η Μαρία Καλάβρια, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του γιου της από την πρώην παίκτρια του GNTM.

Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Instagram μαρτυρούν ότι είναι και πάλι μαζί, δίνοντας μια ευκαιρία στη σχέση τους, αφού. Εύη και Ίνο απολαμβάνουν τις στιγμές τους στην όμορφη Ιθάκη.

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Αγκαλιασμένο το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας

Το εντυπωσιακό πόζαρε με το μπικίνι της στο σκάφος, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μας έδειξε το ολόγιομο φεγγάρι, αλλά και τον καιρό που δείχνει να φέρνει βροχή. Ενσταντανέ από την Ιθάκη δημοσίευσε στο Instagram του κι ο Ίνο Φάις.

Τον Μάιο του 2021 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στη Γλυφάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top