Μαρία Μενούνος: To σύμπτωμα που είχε και αποδείχτηκε ότι ήταν καρκίνος

Η περίπτωσή της αναδεικνύει την ανάγκη να μην αγνοούμε τα συμπώματα

Δείτε παλιότερο insta story της Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το παράξενο σύμπτωμα που την οδήγησε στη διάγνωση μιας από τις πιο θανατηφόρες μορφές καρκίνου.

Η 45χρονη παρουσιάστρια, άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα. Μία φορά μάλιστα σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμτπώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει. Ο πόνος ήταν αφόρητος.

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί βρήκαν ότι είχε καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

Η Μενούνος, η οποία εκείνη την εποχή περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Αθηνά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών. Όπως η ίδια ενημέρωσε, ο καρκίνος της, βρίσκεται σε ύφεση πλέον.

Δημοσιεύοντας μια εικόνα της με μπικίνι, που δείχνει τα σημάδια της επέμβασης, έγραψε στα social media: «Κοιτάζω την εγχείρηση και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν. Τώρα βλέπω τις ουλές και χαμογελάω».

Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους τύπους καρκίνου στην Αμερική, καθώς μόνο ένας στους δέκα ασθενείς επιβιώνει περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή του.

Η Μενούνος, η οποία έχει 1,1 εκατομμύρια followers στο Instagram, δήλωσε σήμερα ότι η περίπτωσή της αναδεικνύει την ανάγκη να μην αγνοούμε τα συμπτώματα, ακόμη και όταν οι γιατροί τα απορρίπτουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top