Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Θα χρειαστούν περίπου 4 με 6 μήνες για βγουν τα ακριβή αποτελέσματα

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από το Breakfast@Star

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι το περασμένο Σάββατο σκόρπισε θλίψη σε όλον τον κόσμο, καθώς ο ηθοποιός σύνδεσε το όνομα του με τα Φιλαράκια που μεγάλωσε πολλές γενιές φανατικών τηλεθεατών. 

«Είμαστε συντετριμμένοι»: Τα Φιλαράκια αποχαιρέτησαν τον Μάθιου Πέρι

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στην κωμική σειρά που προβάλλεται στο Star, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών. 

Ο Μάθιου Πέρι σε πρεμιέρα στο Χόλιγουντ το 2017 

Ο Μάθιου Πέρι σε πρεμιέρα στο Χόλιγουντ το 2017 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα πολλών fans και φίλων του Μάθιου Πέρι οι οποίοι εξέφραζαν τη θλίψη τους, τη στιγμή που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του θανάτου του, καθώς ο κωμικός ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει ανοιχτά για τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς του

Μάθιου Πέρι: Έτσι ήθελε να τον θυμούνται όταν πεθάνει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα αμερικανικά ΜΜΕ, οι Αρχές έκαναν μια σειρά από τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν υπήρχε στον οργανισμό του φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη.

Όπως προκύπτει από πηγές της αστυνομίας τα πρώτα τεστ βγήκαν αρνητικά, παρ’ όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε από άλλες παράνομες ουσίες ή από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Ο Μάθιου Πέρι στη συνέντευξη Τύπου της σειράς The Odd Couple το 2015

Ο Μάθιου Πέρι στη συνέντευξη Τύπου της σειράς The Odd Couple το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Για να υπάρξει μια σαφής εικόνα και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, θα χρειαστούν περίπου 4 με 6 μήνες

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Σύμφωνα με το TMZ, τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Πέρι ήταν όλα συνταγογραφημένα στον ηθοποιό για τις διάφορες ασθένειές του κι αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top