Μάθιου Πέρι: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας τον αποχαιρέτησε δημόσια;

Είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο που γυρίστηκε στο Λονδίνο

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα; σε ηλικία 54 ετών. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στους οικείους του αλλά και σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τον είχαν αγαπήσει μέσα από τον ρόλο του «Τσάντλερ» στα διάσημα Φιλαράκια

Mάθιου Πέρι: To Twitter θρηνεί που χάθηκε το «φιλαράκι» του

Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να του πουν δημόσια «αντίο», ήταν κι ένας μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται για τη Σάρα Φέργκιουσον που αποχαιρέτησε τον Πέρι μέσα από τα social media της με μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια ανάμεσα στην τηλεοπτική παρέα της σειράς. Η δούκισσα του Γιορκ έκανε λόγο για ένα «φυσικό ταλέντο, κωμικό και σπουδαίο ηθοποιό» στην ανάρτησή της. 

Η δούκισσα του Γιορκ με τον «Τζόι Τριμπιάνι» από τα Φιλαράκια!

Η δούκισσα του Γιορκ με τον «Τζόι Τριμπιάνι» από τα Φιλαράκια!

Φιλαράκια: Τα επεισόδια από τον 1ο κύκλο προβάλλονται στο Star, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:30 

Τα λόγια της άγγιξαν πολλούς ανθρώπους που ένιωσαν ακριβώς το ίδιο. «Είναι μία τραγωδία να χάνεις τη ζωή σου τόσο νωρίς, αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε Matthew... έχεις δώσει τόσο μεγάλη χαρά και γέλιο σε τόσους πολλούς».  

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Οι φανατικοί θαυμαστές των Friends θα θυμούνται ότι η «Φέργκι», όπως την αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος, είχε κάνει πέρασμα από τη σειρά στην τέταρτη σεζόν όταν η παρέα ταξίδεψε στο Λονδίνο

Πρόκειται για το επεισόδιο με τίτλο The One with Ross's Wedding στο οποίο ο «Ρος» (Ντέιβιντ Σουίμερ) ταξιδεύει στην Αγγλία για τον γάμο του. Ο «Τζόι» (Ματ Λεμπλάνκ) ήταν αυτός που συνάντησε τη δούκισσα κατά την περιπλάνησή του στη βρετανική πρωτεύουσα.  

Μάθιου Πέρι: Έτσι ήθελε να τον θυμούνται όταν πεθάνει

Φορώντας ένα oversized καπέλο Union Jack, ο «Τζόι» καταγράφει στην κάμερα τη συνάντησή τους. Η Σάρα Φέργκιουσον, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, υποδύεται τον εαυτό της και στέλνει ένα χιουμοριστικό μήνυμα στον «Τσάντλερ»: «Γεια σου Τσάντλερ, ο Τζο λέει ότι δε σου αρέσει το καπέλο του, αλλά θεωρώ ότι είναι τολμηρό». 

Η ανάρτηση της Σάρα Φέργκιουσον για τον Μάθιου Πέρι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top