Σβήγκος: «Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί»

Όσα είπε ο πρόσφατα χωρισμένος ηθοποιός στην εκπομπή Ελένη

Δείτε όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος στην Ελένη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό του αλλά το μεγάλωμα του 5χρονου γιου του Άγγελου. 

Σταύρος Σβήγκος: Η ηλικία, οι ρόλοι, το διαζύγιο & η αδυναμία στον γιο του

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για τον ρόλο του πατέρα. Είναι κάτι ζωντανό, κάτι που δεν μπορείς να προγραμματίσεις γιατί έχει κι αυτό το δική του άποψη και τον δικό του χαρακτήρα. Η πατρότητα μου έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία κι ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στο διαζύγιο του, ο πρωταγωνιστής της σειράς Έρωτας φυγάς τόνισε: «Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την προσωπική ζωή κανενός. Πουλάει ο ρατσισμός». 

Σταύρος Σβήγκος: «Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη»

«Δε θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου θα συμβουλευτώ έναν ειδικό», συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top